Termeni și condiții

Termeni și condiții

pentru utilizarea site-urilor web www.enterprise-concept.com sau www.enterprise-concept.ro

Definiții asociate acestor termeni și condiții:

 „Termenii și condițiile de utilizare a site-ului www enterprise-concept.com sau www enterprise-concept.ro” reprezintă un acord între orice persoană (denumită în continuare utilizator) care vizitează site-urile sau care dorește să utilizeze în orice mod sau efectiv serviciul (denumit în continuare „serviciul”) și ENTERPRISE CONCEPT în calitate de proprietar, administrator de site și furnizor de servicii.

Prezentul contract stabilește condițiile în care orice persoană poate vizita sau accesa site-ul www.enterprise-concept.com sau www enterprise-concept.ro (denumite în continuare „site-urile”) sau poate utiliza în orice mod serviciul oferit prin intermediul site-urilor.

– conținut: orice text/grafică/document referitoare la aceste site-uri, precum și fragmente/părți din aceste documente, indiferent de forma acestora;

– utilizator: orice persoană care accesează aceste site-uri din orice motiv;

– servicii înseamnă oferirea către utilizatori a posibilității de a accesa datele și informațiile transmise de ENTERPRISE CONCEPT prin internet, prin intermediul acestor site-uri;

– ENTERPRISE CONCEPT se referă la ENTERPRISE CONCEPT S.R.L. cu sediul la adresa: str. Promoroacă nr. 5, etajul 3, Sector 1, București, nr. de înregistrare la Registrul comerțului: J40 / 18363/2005, CUI: 18092333.

Acceptarea contractului

Accesarea sau vizitarea ulterioară a site-urilor, a oricărei pagini a acestuia și/sau a serviciului și a oricărei părți a acestuia constituie o acceptare complet necondiționată a contractului și a oricărei prevederi din acesta, iar neacceptarea prezentului contract sau a oricărei prevederi din acest contract implică obligația acelei persoane de a înceta imediat să acceseze site-urile.

Conținutul site-ului

Conținutul site-urilor, conform definiției, este proprietatea ENTERPRISE CONCEPT, cu excepția cazului în care se menționează în mod expres de către autor. Toate materialele publicate pe aceste site-uri sunt protejate de „legea privind drepturile de autor” și tratatele și acordurile internaționale privind drepturile de proprietate intelectuală. Utilizatorii pot utiliza conținutul site-urilor exclusiv în scop informativ. Utilizatorilor li se interzice copierea, descărcarea, reproducerea, editarea, transmiterea, vânzarea, distribuirea parțială, integrarea sau modificarea conținutului acestor site-uri în orice alt scop.

Securitatea

Utilizatorul confirmă faptul că ENTERPRISE CONCEPT nu poate controla sau oferi niciun fel de sugestii, garanții sau condiții privind securitatea sau conținutul informațiilor care trec prin rețeaua sa de comunicații și prin internet sau serviciul respectiv. Utilizatorul înțelege că serviciile sunt disponibile prin internet și, deși ENTERPRISE CONCEPT va face tot posibilul să mențină securitatea informațiilor, nu poate garanta că informațiile pe care utilizatorul le primește sau le transmite prin utilizarea serviciilor vor fi permanent securizate.

Conectarea la alte rețele sau părți terțe

Serviciul poate fi utilizat de către utilizator pentru a afla diferite informații prezentate de ENTERPRISE CONCEPT pe internet pentru a face legătura cu alte rețele sau site-uri web din lume, iar utilizatorul se angajează să respecte politicile de utilizare aplicabile pentru acele rețele sau site-uri.

Utilizatorul acceptă faptul că ENTERPRISE CONCEPT nu controlează aceste site-uri, nu este responsabilă și nu își asumă nicio obligație în ceea ce privește alte site-uri, orice link-uri către alte site-uri sau conținutul acestora. Orice includere a link-urilor către alte site-uri sau rețele este oferită exclusiv pentru a ajuta utilizatorul și nu implică susținerea de către ENTERPRISE CONCEPT a materialului disponibil pe sau prin intermediul acestor site-uri sau rețele și nici a oricărei asocieri cu operatorii lor.

Utilizatorul accesează acele site-uri și utilizează produsele și serviciile lor exclusiv pe propriul risc. ENTERPRISE CONCEPT nu garantează că serviciile sau conținutul oferit de terțe părți sunt acceptabile și disponibile în orice parte a României. Dacă utilizatorul accesează alte conținuturi sau servicii pe site-uri web terțe, ENTERPRISE CONCEPT nu este responsabilă pentru respectarea de către utilizator a legislației locale sau a altor legi aplicabile în țările respective.

Limitarea răspunderii

ENTERPRISE CONCEPT nu este responsabilă pentru erorile sau omisiunile conținutului oferit de site-uri. Utilizatorul acceptă faptul că ENTERPRISE CONCEPT nu va fi responsabilă pentru nicio daună directă sau indirectă ce rezultă din accesarea/utilizarea acestor site-uri.

Modificări contractuale

ENTERPRISE CONCEPT își rezervă dreptul de a modifica în orice mod, în orice moment, oricare dintre termenii prezentului contract, fără notificare prealabilă și fără a fi necesară respectarea unei alte formalități față de utilizatori. Simpla utilizare sau accesare a oricărei funcții oferite de site-uri sau de serviciu care are loc după ce s-a operat modificarea reprezintă acceptarea completă și necondiționată a utilizatorului. Neacceptarea oricărei modificări conduce la obligația utilizatorului de a înceta imediat să mai acceseze site-urile.

Legislația aplicabilă. Litigii

Termenii prezentului contract sunt interpretați și aplicați în conformitate cu legile în vigoare din România. Părțile sunt de acord ca, în cazul unor neînțelegeri referitoare la validitatea acestui document sau care rezultă din interpretarea, executarea sau încetarea acestuia, acestea să fie soluționate pe cale amiabilă de către reprezentanții lor. În cazul în care părțile nu ajung la o soluționare amiabilă, atunci, pe baza unei notificări scrise trimise de una dintre părți celeilalte, orice litigiu care decurge din sau în legătură cu prezentul contract sau cu utilizarea site-urilor va fi soluționat prin arbitraj de către Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României în conformitate cu regulamentul de procedură arbitrală al acestei instanțe. Decizia arbitrală este definitivă și obligatorie.

www enterprise-concept.com

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com