Despre Noi

Misiunea noastră

Enterprise Concept este o companie specializată în arhitectura întreprinderii și gestionarea proceselor de afaceri. Consultanța în afaceri și implementarea soluțiilor IT de gestionare a proceselor de afaceri reprezintă activitatea principală a companiei. Organizația gestionează dezvoltarea celor mai potrivite soluții pentru clienții noștri printr-o abordare holistică, care tinde să redefinească, să standardizeze și să sporească eficiența proceselor comerciale. Implementarea este realizată printr-o varietate de tehnologii agile dedicate pentru BPM.

Viziunea noastră

Enterprise Concept este renumită pentru faptul că excelează în a aduce la un loc strategiile și tehnologiile de afaceri cele mai potrivite, oferind o experiență de ultimă generație bazată pe cunoștințe specializate din domenii precum arhitectura întreprinderii (EA), gestionarea proceselor de afaceri (BPM), arhitectura dedicată serviciilor (SOA) și managementul performanței întreprinderii (EPM). Pe lângă specializarea în metodologia care accelerează implementarea eficientă a soluțiilor extrem de personalizate, Enterprise Concept conferă ani de experiență în domeniul afacerilor și tehnologiei fiecărui proiect, făcând astfel o diferență reală în ceea ce privește sprijinirea companiilor referitor la performanțele corporatiste, maximizarea productivității și accelerarea inovației.

Sunteți în căutarea unor servicii de consultanță în afaceri și de automatizare a proceselor din companie?

Istoricul nostru

Fondată în 2005, Enterprise Concept este renumită pentru capacitatea sa de a crea o legătură covalentă între consultanța în management și execuția IT, asigurând o sinergie perfectă între strategia managerială și cele mai avansate tehnologii care pot contribui la transformarea organizațiilor publice și private.

2005

Înființarea

Compania a fost fondată pe baza cunoștințelor specializate adunate în SUA.

2010

Parteneriatul cu Web Models

Parteneriatul se concentrează pe utilizarea platformei tehnologice extrem de inovatoare WebRatio, care permite dezvoltarea de aplicații bazate pe abordarea gestionării proceselor de afaceri.

2015

Achiziția Hex IT

Hex IT anunță achiziția completă a Enterprise Concept, lider al pieței BPM (gestionarea proceselor de afaceri) din România

2016

Lansarea Centric BPM

​Lansarea platformei de gestionare a proceselor de afaceri dedicate optimizării proceselor și performanțelor companiei.

În cei 13 ani de experiență, compania s-a evidențiat ca fiind un grup profesional de consultanți calificați în reproiectarea modelelor de afaceri care generează valoare adăugată, prin poziționarea tehnologiei ca structură de bază pentru crearea logicii de afaceri. Soluțiile oferite de Enterprise Concept se axează pe concepte precum integrarea bazei de date (Enterprise Bus), managementul performanțelor companiei, gestionarea proceselor de afaceri, Lean Six Sigma, cadrul Zachman al arhitecturii companiei, managementul riscului, reproiectarea proceselor de afaceri, gestionarea și arhivarea documentelor și altele.

Călătoria noastră a început cu o abordare consultativă specifică a proiectelor și a evoluat spre fundarea unui Centru de excelență în BPM în anul 2012, împreună cu Oracle, implementarea unui program Q-Act în 2013 (un contract etic cu toate părțile din ecosistemul de afaceri) și abordarea „Human-Centered Design” (Proiectare axată pe subiecți umani) în 2014.

Proiectele noastre

Peste 150 de proiecte BPM au fost implementate la clienți din România și din străinătate din diferite industrii și domenii de activitate. O selecție a celor mai importanți clienți ai noștri este prezentată mai jos:

Toate demersurile noastre de afaceri includ o componentă importantă de cercetare și inovare, motiv pentru care compania noastră a dezvoltat parteneriate de lungă durată atât cu lumea academică cât și cu cele mai mari companii din domeniul IT, cum ar fi Oracle și IBM. 

Unul dintre cele mai mari proiecte care ne exprimă angajamentul de a crea sinergii între companiile IT și savanți este „Project BPM4People”, dezvoltat în 2010 în parteneriat (consorțiu) cu Web Models, Universitatea din Trento (Italia), Universitatea din Extremadura (Spania) și mai multe IMM-uri. Enterprise Concept a gestionat un buget de 500.000 euro în cadrul acestui proiect care a vizat proiectarea și lansarea pe piață a unor metodologii inovatoare, a unor instrumente software și a unor aplicații verticale pentru punerea în aplicare a proceselor de afaceri sociale, respectiv, procesele „definite prin colaborare” și „realizate prin colaborare” de către organizații și părțile lor interesate (angajați, clienți, cetățeni).

Proiectele noastre au acoperit până în prezent o gamă largă de tehnologii printre care cele mai relevante sunt:

 • Baze de date: Oracle, MS SQL, MySQL, Oracle SQL
 • Limbaje de programare: PHP, Asp, jsp, Java SE & EE, C, C++
 • Dezvoltare web: HTML5, JavaScript (JQuery, Ajax), CSS 2 și 3
 • Platforme BPM: WebRatio, CentricBPM
 • Platforme ECM: Liferay, Alfresco
Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com