Despre Enterprise Concept

Mai mult decat o companie.

Lider in ceea ce priveste numarul de procese automate implementate in Romania, Enterprise Concept este o companie specializata in Business Process Management (BPM) si Digital Process Automation (DPA), reusind pana in prezent sa salveze 1.000.000 de ore de lucru si sa genereze 30 de milioane de euro anual ROI direct si indirect pentru clientii companiei. 

Cum a inceput totul?

Compania Enterprise Concept a fost fondata in anul 2005, devenind de-a lungul activitatii sale renumită pentru capacitatea de a crea o legătură covalentă între consultanța în management și execuția IT. Astfel, se asigură o sinergie perfectă între strategia managerială și cele mai avansate tehnologii care pot contribui la transformarea organizațiilor publice și private.

Pornind de la o abordare consultativă specifică a proiectelor, curand am evoluat spre fundarea unui Centru de excelență în BPM în anul 2012, împreună cu Oracle, implementarea unui program Q-Act în 2013 (un contract etic cu toate părțile din ecosistemul de afaceri) și abordarea „Human-Centered Design” (Proiectare axată pe subiecți umani) în 2014.

2005

Infiintarea companiei

Fondata pe baza cunoștințelor de specialitate dobandite în SUA, ia nastere Enterprise Concept, una dintre primele firme de automatizare din Romania.

2010

Parteneriat Web Models;

Focusul parteneriatului se concentrează pe utilizarea platformei tehnologice extrem de inovatoare WebRatio. Aceasta permite dezvoltarea de aplicații bazate pe abordarea gestionării proceselor de afaceri.

2015

Achiziția Hex IT

Hex IT anunță achiziția completă a Enterprise Concept, lider al pieței BPM (gestionarea proceselor de afaceri) din România.

2016

Lansarea Centric BPM

Enterprise Concept ​lanseaza platforma de gestionare a proceselor de afaceri dedicate optimizării proceselor și performanțelor companiei.

2019

Evolutia platformei Centric

Doua noi componente - Centric EDI (Electronic Data Interchange) si Centric DMS (Document Management System) transforma in totalitate Centric intr-una dintre cele mai evoluate platforme din Romania.

2020

Parteneriatul cu UiPath

Se incheie oficial parteneriatul cu unicornul UiPath, prin folosirea tehnologiei RPA pentru imbunatatirea aplicatiilor si serviciile oferite catre clienti.

Misiunea

Misiunea Enterprise Concept este aceea de a automatiza toate procesele de business al companiilor cu care lucram.

Realizam acest lucru prin dezvoltarea celor mai potrivite solutii pentru clientii nostri printr-o abordare holistica, care redefineste, standardizeaza si sporeste eficienta proceselor comerciale.

Viziunea

Viziunea Enterprise Concept se bazeaza pe oferirea unei experiente de ultima generatie, fondata pe cunostinte specializate din domenii precum:

- Arhitectura intreprinderii (EA), gestionarea proceselor de afaceri (BPM), arhitectura dedicata serviciilor (SOA) si managementul performantei intreprinderii (EPM).

Clientii nostri

Peste 150 de proiecte BPM au fost implementate la clienți din România și din străinătate din diferite industrii și domenii de activitate, printre care:

Haide sa ne cunoastem.

Cu ajutorul platformei Centric iti poti aduce afacerea la urmatorul nivel.
Programeaza o intalnire sediul tau pentru a afla mai multe detalii.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com