Ajutăm organizațiile să creeze și să rețină valoarea. Suntem mândri că am livrat peste 120 de proiecte BPM de succes.

Încă din anul 2005 am început să învățăm și să predăm modele de afaceri. Am preconizat noi modalități de a ajuta și de a sprijini companiile să inoveze și să crească.

Am creat valoare. Am dezvăluit comportamente. Am creat putere.

Suntem pasionați de serviciile noastre și de misiunea noastră. Apreciem creativitatea, arta, simplitatea, serviciile de excepție.

Enterprise Concept

Servicii de consultanta in management

În elaborarea soluțiilor propuse clienților săi, Enterprise Concept se diferențiază prin metodologia proprie, care permite companiilor-client să migreze spre o structură de business tip ADAPTIVE BUSINESS DESIGN©.

Adaptive Business Design© (ABD) înseamnă flexibilitate maximă a unei firme în a (re)configura rapid procese de business și a regândi sistemul indicatorilor de performanță în funcție de schimbările strategice și operaționale, impuse de mediul înconjurător. Agilitatea și gradul ridicat de orientare spre client reprezintă principalele atu-uri în economia globalizată de astăzi și elementele care oferă avantaje competitive decisive clienților noștri.

Implementarea ABD presupune definirea și dezvoltarea a trei sisteme interdependente, a căror corelare și armonizare trebuie să fie asigurată de tehnologie (configurația ITC propusă):

 • Managementul Deciziilor (Decision Management System) – Decizii și costuri directe și indirecte asociate acestora;
 • Managementul Proceselor de Business (Business Process Management) – Fluxurile care creează valoare de business;
 • Managementul Performanței (Enterprise Performance Management) – Rezultatele activității.

Managementul deciziilor

Atâta timp cât capacitățile de calcul ajung la nivelurile cele mai joase ale ierarhiilor organizaționale, luarea deciziilor începe să se facă dinspre acele niveluri.

Astăzi, peste 90% dintre decizii se bazează pe evenimente și provin din cele mai profunde niveluri operaționale.

Managementul proceselor de afaceri

Axarea companiilor comerciale pe practica managementului proceselor de afaceri devine relevantă pentru a asigura strategii reale de reducere a costurilor și pentru a oferi produse și servicii de calitate pe piață. Într-o lume caracterizată printr-o concurență acerbă, managementul proceselor de afaceri este principala practică de management din prezent.

Managementul performanței companiei

În viziunea Enterprise Concept, performanța este un concept inovator. Corelăm aspectele tradiționale ale sistemelor de control – planificarea și stabilirea bugetului, consolidarea financiară și Balanced Scorecard – de noul concept de Business Inteligence, concentrând toate eforturile asupra calității informațiilor furnizate și cerințelor realității curente.

Managementul riscului

Atunci când se gândesc la Managementul riscului, companiile trebuie să alinieze apetitul pentru risc cu strategia prin îmbunătățirea deciziilor de răspuns la risc care se realizează prin reducerea efectivă a surprizelor și pierderilor operaționale.

Sunteți în căutarea unor servicii de consultanță în afaceri și de automatizare a proceselor din companie?

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com