Ajutăm organizațiile să creeze și să rețină valoarea. Suntem mândri că am furnizat peste 120 BPM de proiecte de succes dedicate BPM.

Încă din anul 2005 am început să învățăm și să predăm modele de afaceri. Am preconizat noi modalități de a ajuta și de a sprijini companiile să inoveze și să crească.

Am creat valoare. Am dezvăluit comportamente. Am creat putere.

Suntem pasionați de serviciile noastre și de misiunea noastră. Apreciem creativitatea, arta, simplitatea, serviciile clienți de excepție.

Gestionarea deciziilor

Atâta timp cât capacitățile de calcul ajung la nivelurile cele mai joase ale ierarhiilor organizaționale, decizia a ajuns la acele niveluri.

Astăzi, peste 90% dintre decizii se bazează pe evenimente și provin din cele mai profunde niveluri operaționale. În plus, dificultățile economice au transformat întregul spectru de contribuții operaționale în evenimente care ar trebui gestionate în mod specific.

Prin urmare, procesul decizional a trecut de la o acțiune pur strategică la un avantaj mai mult financiar și competitiv. Decizia devine tranzacțională și, ca o consecință imediată, este costisitoare.

Enterprise Concept joacă un rol crucial în dezvoltarea acestui nou concept. De fapt, conceptul a fost descris pentru prima dată de către un grup de consultanți ai Enterprise Concept și a fost implementat cu succes la nivelul unor lideri globali din mediul de afaceri.

Gestionarea proceselor de afaceri

Axarea companiilor comerciale pe practica gestionării proceselor de afaceri devine relevantă pentru a asigura strategii reale de reducere a costurilor și pentru a oferi produse și servicii de calitate pe piață. Într-o lume caracterizată printr-o concurență acerbă, gestionarea proceselor de afaceri este principala practică de management din prezent.

Propune un model creativ al afacerii, standardizând procesele de rutină, o relație interactivă a firmei cu ecosistemul său și automatizarea software-ului. Enterprise Concept este lider regional care acoperă ambele părți ale unei implementări de succes: partea de consultanță și executarea software-ului.

Managementul performanțelor companiei

În viziunea Enterprise Concept, performanțele reprezintă un concept inovator. Putem stabili legătura între aspectele tradiționale ale sistemelor de control, precum planificarea și stabilirea bugetului, consolidarea financiară și principiile de tip Balanced Scorecard pentru noile concepte de informații comerciale, concentrând toate eforturile asupra calității informațiilor furnizate și cerințelor noilor realități.

Managementul riscului

Atunci când se gândesc la managementul riscului, companiile trebuie să alinieze apetitul de risc și strategia prin sporirea deciziilor de răspuns la risc prin reducerea eficientă a problemelor și a pierderilor operaționale.

În timp ce abordarea de gestionare a proceselor de afaceri se asigură că toate activitățile operaționale din cadrul organizației au fost identificate și toate riscurile care decurg din aceste activități au fost definite – de asemenea, clasifică și stabilește categoriile pentru întreaga instabilitate asociată acestor incidente. Valoarea este sporită atunci când echipa de conducere aliniază strategia și obiectivele pentru a asigura un echilibru optim între obiectivele de creștere și rentabilitate, concentrându-se în același timp pe riscurile asociate.

Enterprise Concept a sprijinit o capacitate din ce în ce mai mare de a analiza statisticile de risc și contextul situațional la momentul deciziei, concentrându-se pe interpretarea și utilizarea datelor pentru a descoperi idei ce conferă clienților posibilitatea de a identifica și de a automatiza în mod continuu deciziile de risc în timp. Analizând o gamă completă de evenimente potențiale, echipa de conducere va putea identifica și îndeplini în mod proactiv oportunitățile.

Modul în care companiile reușesc să utilizeze în mod eficient resursele pentru a reglementa deciziile de risc în scopul atingerii obiectivelor lor reprezintă un avantaj competitiv.

Sunteți în căutarea unor servicii de consultanță în afaceri și de automatizare a proceselor din companie?

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com